Sfeerwinkel


De Levenscirkel sfeerwinkel is ontstaan vanuit onze groepspraktijk. Het gezicht achter de sfeerwinkel is Kristel Geers. Enkel het allerbeste wordt geselecteerd om te delen met het brede publiek. De sfeerwinkel richt zich zowel op volwassenen als op kinderen, toch is er een kleine knipoog naar de kinderen in de sfeerwinkel.

De producten die verkocht worden, zijn stuk voor stuk onze ‘jury’ gepasseerd en goed bevonden. Ik streef ernaar net die producten te verkopen waar we ten volle achter staan, waar we eigen ervaring mee hebben en waarvan we ze graag delen met anderen. Met een gerust hart prijst De Levenscirkel dan ook alle spulletjes aan.

De producten die we verkopen prikkelen de fantasie, brengen mensen, gezinnen dichter bij elkaar, geven dat schouderklopje dat je even nodig hebt, richten zich op bewustwording en op ‘heel’ worden. Er  wordt ook steeds nagegaan of het niet – toxische materialen zijn en of we zoveel mogelijk natuurlijke materialen kunnen integreren.

Affirmatiekaarten, ecologische boetseerpasta, edelstenen – watersets, doe – boeken, wollen vachtjes, smudge, verantwoord speelgoed dat aanzet tot creativiteit enz. Ontdek ze via onderstaande link. Half november worden ook live openingsuren verwacht op de Oostendse Steenweg 7, te Brugge. Blijf op de hoogte en schrijf je in op de nieuwsbrief die je op de webshop vindt of volg De Levenscirkel op facebook.

>> Naar de webshop