Psychologe


pasfotositeCentering Practitioner en Psychologe

Oostendse Steenweg 7
8000 Brugge

GSM : 0474 /491 462 ( spreek steeds een boodschap in indien je wenst dat ik je contacteer!)

email: kristel.geers @ telenet.be

web: http://www.kristelgeers.be

Je kunt bij mij terecht voor individuele Centering consulten of voor workshops relaxatie voor volwassenen en kinderyoga voor de kinderen.  Binnen Souldance te Moorsele kunt u ook terecht voor groeitrajecten waarbij u een combinatie aan workshops en individuele begeleidingssessies kunt combineren.

Hou rekening met een wachttijd. U kunt steeds een afspraak zelf boeken door te klikken op volgende link:

Boek uw afspraak hier.

Wat is het niet?

  • Ik neem geen tests af en stel geen diagnoses maar bekijk graag de specifieke elementen die op dat moment belangrijk zijn voor de persoon in kwestie. Neemt niet weg dat ik indien nodig zal doorverwijzen indien een diagnose wenselijk zou zijn.
  • Hoezeer we het ook zouden wensen, het is geen toverspreuk die alles ‘oplost'( trouwens, wat is oplossen?) Het biedt je tips en richtlijnen, inzicht en bewustwording, steun en vertrouwen. Dit alles leidt je naar jouw persoonlijke kracht en verandering.
  • Centering® sessies zijn geen behandelingen voor psychische stoornissen, daarom, bij vermoeden van een psychisch dysfunctioneren, van welke aard ook, wordt u aangeraden gespecialiseerde diensten en personen te raadplegen. In dit geval is het niet raadzaam een Centering® sessie te ondergaan en is gespecialiseerde hulp van primair belang.
  • Een Centering®  sessie is sowieso niet aangewezen bij schizofrene of andere psychotische stoornissen en persoonlijkheidsstoornissen.

Duur van de sessie: Een sessie duurt 1 uur en kost 50 euro.